Populære sporter
All sport
Vis alt

RBK-sjefen om Bendtners fremtid: – Et tydelig signal

Espen Blaker

Oppdatert 09/01/2018 klokken 14:45 GMT+1

Kåre Ingebrigtsen er sterk i troen på å beholde stjernespissen i 2018.

bendtner

Foto: Eurosport

Etter å ha funnet tilbake til gleden med fotballen i Trondheim, kalte Nicklas Bendtner 2017 for sitt «sannsynligvis største år på fotballbanen».
Spørsmålet «alle» stiller seg nå, er om han vil bli i Rosenborg også i 2018.
Spør man Kåre Ingebrigtsen, er sjansene svært gode. For etter en lang prat med dansken etter juleferien, har han vært tydelig på hva han selv er lysten på.
– Ting skjer fort i fotball, men signalet er at han har veldig lyst til å være her, og vi har veldig lyst til å ha ham. Jeg blir svært overrasket hvis det skjer noe, sier «Bruttern» til Adresseavisen.
Eliteseriens toppscorer i 2017 har et stort navn ute i Europa, noe som gjør at RBK-sjefen fortsatt ikke tør å si noe helt sikkert.
Men signalene fra 29-åringen er betryggende.
– Det er definitivt et godt tegn at han stortrives hos oss. Foreløpig føler jeg meg trygg i troen på at han blir.
  • Se Mesterfinalen: Lillestrøm – Rosenborg på MAX og Eurosport Player mandag 5. mars kl. 19.00!
Ifølge Adressa skal det enn så lenge være rolig rundt stjernespissen. Ingebrigtsen er optimistisk med tanke på å beholde alle sine nøkkelspillere frem til det internasjonale overgangsvinduet stenger 31. januar.
– Jeg har aldri vært så sterk i troen på at vi beholder stallen gjennom et vindu, som jeg er nå. Mange i troppen har vært her i kort tid. Dessuten ligger spillerne på et litt annet prisnivå enn for noen år siden.
I tillegg til Bendtner, som har to år igjen av sin kontrakt, har de aller fleste sentrale spillerne avtaler som strekker seg over lang tid. Når man i tillegg aner muligheten for et nytt Europa-eventyr, vil det også bli lettere å stå på bakbeina i forhold til eventuelle bud, ifølge RBK-sjefen.
Jørgen Skjelvik, Johan Lædre Bjørdal og Milan Jevtovic er spillerne som har forlatt trønderne etter 2017-sesongen. Ingebrigtsen sier at klubben ikke har noe hastverk i jakten på nye tilskudd, da det norske overgangsvinduet ikke stenger før 4. april.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame