Populære sporter
All sport
Vis alt

Harmeet Singh er klar for ny klubb: – En fin utfordring

Mikael Harstad Groven

Oppdatert 20/02/2018 klokken 18:15 GMT+1

Den tidligere Molde-spilleren Harmeet Singh (27) har skrevet under for Sarpsborg 08.

Harmeet Singh

Foto: Scanpix

Tirsdag kveld kunne Sarpsborg 08 bekrefte at midtbanespiller Harmeet Singh er klar for klubben. 27-åringen har signert en 1,5 års-kontrakt med østfoldingene.
– Jeg har snakket mye med Geir (Bakke, trener, red. anm.) og ser at det er en fin utfordring å komme hit. Jeg er en spiller som gir alt og som liker å ha ballen. Jeg mener vi må jobbe med å gjenskape eller gjøre det enda bedre enn i fjor. Det må være ambisjonen, selv om det blir veldig tøft. Sarpsborg 08 har et lag der alle gir alt for hverandre. Et tøft og robust lag. Nå ønsker jeg å gjøre det best mulig sammen med dem, sier Singh i en pressemelding fra klubben.
Sarpsborg 08s sportssjef Thomas Berntsen er glad for å ha sikret seg spilleren med sju landskamper for Norge.
– Vi er veldig glad for å ha signert Harmeet. Han har en midtbanespiller med kvaliteter vi har savnet. Kvaliteter vi vet kommer til å utfylle de øvrige spillerne veldig godt. I tillegg til å være en arbeidshest, har Singh en ro og overblikk i spillet sitt jeg tror vi kommer til å nye godt av, sier sportssjef Thomas Berntsen.
Singh vant serie og cup med Molde i 2014, og var en del av laget som tok hele Europa på senga i Europa League året etter.
Sarpsborg 08 åpner sesongen hjemme mot selveste Rosenborg søndag 11. mars. Den kampen ser du selvsagt på våre plattformer.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame