Populære sporter
All sport
Vis alt

Svarte på overgangsryktene og Kina-spørsmål

Eirik Fure

Oppdatert 19/03/2018 klokken 22:01 GMT+1

Rosenborg-spiller Nicklas Bendtner er klar på at han vil være i Trondheim frem til VM i sommer, men vil ikke utelukke muligheten for spill i Kina i fremtiden.

Nicklas Bendtner

Foto: Scanpix

Nicklas Bendtner har de siste ukene blitt linket bort fra Rosenborg ved jevne mellomrom, men alt tyder på at dansken blir i Trondheim for å øke sjansene for en plass på Danmarks VM-lag.
I forbindelse med Åge Hareides landslagssamling snakket danske BT med Bendtner. Der svarer han blant annet på spørsmål om det var tilbud han vurderte da overgangsvinduet var åpent.

– Kan finne på å spille alle steder

– Man kan alltid lytte, men for meg var det ingen tvil om at jeg gjerne ville bli i Rosenborg. Min forrige sesong var en av mine beste, og jeg var meget stolt over tingene jeg oppnådde i Rosenborg, med laget og med meg selv.
– Det skulle virkelig noe spesielt til for at jeg ville endre noe med et helt nytt sted og helt nye mennesker. Jeg ville ikke sette de ting på spill frem mot VM, så det var en beslutning tatt med tanke på VM også. Jeg følte det var riktig for meg å bli, sier han til danske BT.
Blant annet meldte danske Ekstra Bladet i forrige måned at Beijing Guoan skal ha ønsket angriperen til klubben. På spørsmål om Bendtner er en mann som kan finne på å dra til Kina på et tidspunkt svarer han slik:
– Man kan jo finne på å spille alle steder – så absolutt, sier Bendtner.

Ønsket mer ferie i sesongoppkjøringen

Dansken var samtidig klar på at han var negativ til måten sesongoppkjøringen var i Eliteserien.
– Med en så lang oppkjøring prøvde jeg å foreslå at vi møttes for å trene i to uker, fikk to uker fri og så tar vi den måneden hvor vi kjører på. Men det lyktes ikke helt, innrømmer han, og sa samtidig at han kom med forslag til endring.
Se Eurosports Bendtner-intervju her:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame