Populære sporter
All sport
Vis alt

RBK-sjefen før skjebnekampen: – Vi har mer å gå på

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 23/08/2017 klokken 15:02 GMT+2

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen sier sjansen for å ta seg til gruppespillet i Europaligaen er 50 prosent før den avgjørende kampen mot Ajax torsdag.

Kåre

Foto: Scanpix

Rosenborg har et godt utgangspunkt før oppgjøret på Lerkendal etter en kruttsterk 1-0-seier borte mot den nederlandske storklubben forrige uke. Men RBK-trener Kåre Ingebrigtsen sier laget hans har mer å gå på.
– Vi var ikke på vårt beste i Amsterdam, og det synes jeg er «all right». Men det må vi være i morgen (torsdag), sier Ingebrigtsen, og sier sjansen for å ta seg videre nå er 50/50.
– Og da mener jeg det var 20/80 fordel Ajax før den første kampen, så vi har spilt oss selv i posisjon, forklarer han.
Han mener laget spilte en god kamp i Nederland, men at de ikke var så gode offensivt som de hadde håpet på.
– Vi har mer å gå på, og det håper jeg vi treffer med torsdag, sier Ingebrigtsen.

– Vet vi har mulighet

RBK-kaptein Mike Jensen sier laget fikk selvtillit etter seieren i Amsterdam, men også han sier Rosenborg må spille enda bedre på Lerkendal dersom det skal bli avansement.
– Vi var kanskje ikke like gode som Ajax, men vi var nære. Vi går til kampen med tro på avansement. Vi vet vi har en mulighet, og vi vet vi må spille bedre enn vi gjorde i Amsterdam, sier Jensen.

– Kan ikke bli passive

Ingebrigtsen sier han har laget klart i hodet, men ønsker ikke å røpe noe til pressen, heller ikke om mannen som avgjorde kampen i Amsterdam, Samuel Adegbenro, vil starte eller komme innpå som en joker denne gang.
– Kampen vil sprekke opp, som den gjorde i Amsterdam. Det er en vurdering at det kan bli enklere etter en times tid, men vi har mange som kan komme inn å skape uro, sier Ingebrigtsen.

Reginiussen klar

RBK-spiller Tore Reginiussen sier de må ut å spille ball og angripe, og ikke bli for passive.
– Vi scorer som oftest på Lerkendal og det er ingen grunn til at vi ikke skal klare det på torsdag også. De har noen svakheter defensivt og de står veldig godt til våre styrker, så jeg er sikker på at vi kommer til å skape sjanser denne gangen også, sier forsvarsspilleren til Rosenborgs eget nettsted.
Adegbenro sørget for 1-0-seier til trønderne i hans aller første minutter for Rosenborg etter overgangen fra Viking. Torsdag avgjøres det om Rosenborg tar seg videre til gruppespillet i Europaligaen på bekostning av Ajax.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame