Populære sporter
All sport
Vis alt

Bayern München-stjernen med Elyounoussi-blemme

Kristian Hennie

Oppdatert 03/10/2023 klokken 08:57 GMT+2

Tirsdag kveld skal Mohamed «Moi» Elyounoussis FC København i aksjon mot det tyske storlaget Bayern München i Champions League. På pressekonferansen før tirsdagens batalje i den danske hovedstaden gikk en av tyskernes stjernespillere på en liten glipp.

Bayern München-stjernene Joshua Kimmich (t.v.) og Harry Kane (t.h.)

Foto: Getty Images

Tirsdag kveld er det duket for en ordentlig test for FC København, når de tar imot den tyske stormakten Bayern München under flomlysene i Parken.
Både Mohamed Elyounoussi og Birger Meling meldte overgang til den danske klubben denne sommeren, fra henholdsvis Southampton og Rennes.
I den første gruppespillskampen fikk FCK med seg ett poeng i 2-2-kampen borte mot tyrkiske Galatasaray, hvor Elyounoussi selv sendte danskene i føringen etter 38 minutter spilt. 29-åringen har notert seg for totalt fire mål og to assist på 14 kamper siden ankomsten.
På pressekonferansen til det tyske storlaget før tirsdagens batalje uttalte stjernespiller Joshua Kimmich seg om den kommende kampen.
Den tyske landslagsspilleren fikk spørsmål om hvor mye de kjenner til FCK og deres spillere.
– Vi kjenner Mohamed Elyounoussi fra Bundesliga, men jeg har ikke sett noen kamper av dem enda. Vi har videoanalyse i kveld (red.anm. mandag kveld) så da får vi sett på dem. Vi vet at København er veldig sterke hjemme, de tapte ikke hjemme i gruppespillet i Champions League forrige sesong, så vi må være godt forberedt, sier 28 år gamle Kimmich.
Det eneste bemerkelsesverdige ved uttalelsen til tyskeren er at «Moi» aldri har spilt i Bundesliga. Det har derimot hans fetter og tidligere landslagsspiller Tarik Elyounoussi. Den tidligere landslagsspilleren spilte for Hoffenheim fra 2013 til 2016, og dermed forvekslet Kimmich de to fetterne.
Tarik spiller nå for den japanske klubben Shonan Bellmare, men har tidligere spilt for Fredrikstad, Lillestrøm og Rosenborg i Norge.
I den andre kampen i gruppen tirsdag kveld, tar Manchester United imot Galatasaray på Old Trafford.
Hør den nyeste episoden av Indre bane!
Gruppe A etter én kamp spilt:
1. Bayern München, 3 poeng
2. FC København, 1 poeng
3. Galatasaray, 1 poeng
4. Manchester United, 0 poeng
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame