Populære sporter
All sport
Vis alt

Aalesund henter tidligere KBK-spiller: – Interesse fra en rekke klubber

Joakim Opphus

Oppdatert 03/02/2023 klokken 19:37 GMT+1

Aalesund har hentet den tidligere Kristiansund-spilleren Amidou Diop.

Amidou Diop

Foto: NTB

Diop har signert en toårskontrakt med Aafk.
Den 30 år gamle senegaleseren endte med 153 kamper som Kristiansund-spiller. Kontrakten hans med KBK gikk ut 1. januar, og har siden stått uten klubb før han nå signerte for Lars Arne Nilsens Aalesund.
– Jeg er fornøyd med valget om å signere for AaFK. Det var interesse fra en rekke klubber, men det riktige valget var Aalesund, sier Amidou til klubbens hjemmeside.
– Han er en rutinert midtbanespiller med stor rekkevidde. Han er god med ballen og en flott type. Vi har fulgt ham over tid, og vi liker det vi ser, sier Aafk-trener Nilsen om nysigneringen.
Sportslig leder Bjørn Erik Melland forteller at Diop er en spiller de har hatt i kikkerten en god stund.
– Vi har jobbet med dette siden før jul, og er selvfølgelig veldig fornøyd med å få det på plass, sier han, og kaller signeringen av midtbanemannen en solid forsterkning.
196 cm høye Diop har også tidligere spilt for både Mjøndalen og Molde i Eliteserien, samt den tyrkiske klubben Adanaspor hvor det ble totalt 11 kamper.
Han fikk 13 kamper for bruntrøyene da han ble lånt ut fra Molde i 2015-sesongen. Han fikk 14 kamper for Molde i perioden mellom 2014 og 2017 før han ble solgt til KBK i august 2017. Han ble også lånt ut til Kristiansund i 2016-sesongen.
Han står med 14 mål og 10 målgivende på sine 180 kamper i Eliteserien.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame