Populære sporter
All sport
Vis alt

Ståle Solbakken vikarierer som HamKam-trener

Håkon Brandsnes

Oppdatert 05/01/2022 klokken 11:48 GMT+1

Landslagssjefen kommer til å lede de kommende HamKam-treningene. Det bekrefter Solbakken overfor TV 2.

Ståle Solbakken

Foto: NTB

  • Se storoppgjøret Barcelona - Real Madrid i den spanske supercupen torsdag 13. januar fra klokken 20:00 på MAX og discovery+
– Kjetil Rekdal svikta jo hele byen, så da må noen stille opp, sier en spøkefull Ståle Solbakken til TV 2.
HamKam er fortsatt på trenerjakt etter at Kjetil Rekdal og Geir Frigård forsvant til Rosenborg. HamKam-spillerne vender tilbake til trening på torsdag, og derfor har de kommet frem til at Ståle Solbakken tar treneransvaret de tre første dagene.
– Dette er overhodet ikke snakk om noe langtidsprosjekt, sier Solbakken til kanalen.
Solbakken skulle egentlig vært på jobb i London, men det satte koronaviruset en stopper for. Daglig leder i HamKam, Bent Svele, setter pris på at landslagssjefen stiller opp.
– Vi synes jo dette er stas og er glad for at vi kunne få dette til når det ikke ble noen tur til England på Ståle. Samtidig kjøper dette oss tid til over helga for å få på plass en trenerløsning, sier Svele.
Lars Bohinen er blant trenerne som er blitt koblet til HamKam-jobben. Den tidligere Sarpsborg-treneren var i møter med klubben før jul. I et intervju med Hamar Arbeiderblad publisert tirsdag sa imidlertid 52-åringen at han tror han ikke er særlig aktuell for jobben.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame