Populære sporter
All sport
Vis alt

Eliteserie-trener forlenger med klubben

Kristian Hennie

Oppdatert 20/06/2024 klokken 13:35 GMT+2

Det bekrefter klubben i sine kanaler torsdag.

Johannes Moesgaard

Foto: NTB

  • Følg OL i Paris på TVNorge, Max og Eurosport.no.
KFUM-trener Johannes Moesgaard har forlenget kontrakten til 2027 med Oslo-klubben.
– Fra min side har det alltid vært tanken og intensjonen å få dette til. Jeg er på et fantastisk sted. Et sted der jeg får anledning til å utvikle meg, med folk rundt meg som har tro på meg og med en sulten spillergruppe som gir alt hver eneste dag for å ta nye steg, sier Johs til Kåffa.no.
Moesgaards mannskap har imponert stort hittil i årets Eliteserie-sesong. Laget, som rykket opp fra OBOS-ligaen i fjor, ligger på en sterk sjuendeplass etter de første elleve kampene denne sesongen.
– Det var dette jeg ville teste ut, og konklusjonen min så langt er rett og slett at det er mye mer spennende og givende enn det jeg trodde. Med presset rundt, avgjørelser som må tas, media og spillerkonfrontasjoner. Men jeg trives med det, og det er dette jeg vil. Klubben her har gitt meg muligheten, og det ønsker jeg å gi tilbake på, fortsetter Moesgaard til klubbens hjemmeside.
Hovedtrenerens kontrakt med KFUM hadde i utgangspunktet sluttdato 31. desember neste år ifølge Transfermarkt.
Moesgaard startet selv trenerkarrieren som assistent i Vålerenga, før han i oktober 2020 inntok samme rolle i KFUM under daværende hovedtrener Jørgen Isnes. Da sistnevnte tok over over Strømsgodset, gikk Moesgaard inn i rollen som sjef på Ekeberg.
– Da vi fikk vite at Jørgen skulle dra sa vi at vi ikke var bekymra om det var «Josh» (red.anm. Johannes Moesgaard) som ble hovedtrener. Vi var veldig trygge på at når han tok over, ville dette bli bra uansett, sa KFUM-spiss Johannes Nuñez til Discovery tilbake i november.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame