Populære sporter
All sport
Vis alt

Molde-unggutt med ellevill prestasjon: – Enormt!

Kristian Hennie

Oppdatert 28/06/2024 klokken 23:14 GMT+2

Erling Moes menn kunne juble for tre poeng fredag kveld, etter en særdeles sterk enkeltmannsprestasjon fra en av hans egne.

Erling Moe.

Foto: Getty Images

Tromsø - Molde 0-2 (0-1)
Molde tok fredag turen nordover hvor de gjestet Tromsø i den 12. Eliteserie-runden. Med seier fredag kunne moldenserne minske gapet opp til Brann på andreplass, som gikk på et poengtap tidligere fredag, og de innfridde.
Etter halvtimen spilt på Romssa Arena kom kampens første scoring. Molde utnyttet en stygg feilpasning fra hjemmelaget og ballen endte opp hos Kristian Eriksen. 28-åringen forserte innover på Tromsøs banehalvdel og banket til slutt inn sin sjuende scoring for sesong fra innenfor sekstenmeteren.
Resultatet sto seg også til pause, men moldenserne ville ha mer i andre akt.
15 minutter inn i andre omgang vant 2003-modell Mathias Fjørtoft Løvik ballen på egen banehalvdel. Unggutten tok seg forbi både tre og fire Tromsø-spillere, før han alene med keeper chippet ballen elegant over Jakob Haugaard i TIL-buret.
– Det er et enormt soloraid. Det er herlig arrogant. Det er en scoring for for bøkene, utbrøt TV 2-kommentator, Endre Olav Osnes, etter den vanvittig prestasjonen til unggutten.
Tidligere Brann-spiller, Jonas Grønner, var også svært begeistret etter å ha sett Molde-spillerens mål.
– Jeg har sett målet til Løvik ca 87 ganger nå. Det at han velger å avslutte på den måten der er en blanding av helt spektakulært,fest, danse og moro, samtidig helt hodeløst. Setter 1 av 10 på den måten, skriver han på X.
Flere mål ble det ikke i Tromsø fredag kveld og Erling Moes menn kan ta med seg tre poeng hjem til Molde. Med fredagens seier ligger Molde nå på en tredjeplass, fire poeng bak Brann på andre og seks poeng bak serieleder Glimt.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame