Populære sporter
All sport
Vis alt

Gazimba ferdig som Kongsvinger-trener

Oppdatert 11/12/2019 klokken 10:12 GMT+1

Det ble med ett år i jobben som hovedtrener for Kongsvinger for Vitor Gazimba (32).

Vitor Gazimba

Foto: Scanpix

  • Hvem får siste plass i Eliteserien: Se Lillestrøm - Start onsdag kl. 19.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
Før helgen bekreftet KIL at assistenttrener Petter Belsviks tid i klubben var over. Tirsdag ble han klar for Stabæk – igjen.
Eurosport kunne onsdag fortelle at også hovedtrener Gazimbas tid som hovedtrener på Gjemselund over. Daglig leder Espen Nystuen ønsket ikke å kommentere Eurosports opplysninger.
Men ikke lenge etterpå kom også klubben med en melding på sine nettsider, der de bekrefter at de er enige om å avslutte samarbeidet.
I meldingen – på engelsk – heter det at Gazimba har besluttet å forlate klubben, og at de er svært fornøyde med resultatene og og arbeidet han og teamet hans har gjort i 2019.
– Selv om Vitor og KIL deler de same målene og har samme ambisjon for KILs fremtid, med å få KIL tilbake til Eliteserien, forstår vi at vi ikke er hundre prosent enige om veien å gå for å nå disse målene, og vi har derfor i minnelighet blir enige om å avslutte vårt arbeidsforhold, skriver klubben.
Plasseringen i ligaen er en av de beste de siste ti årene, sammen med tredjeplassen i 2009 og femteplassen i 2016.
Gazimba kom til klubben i januar, etter å ha vært en del av Strømsgodsets utviklingsavdeling de siste fem årene.
– Jeg vil takke KIL for tilliten og muligheten jeg fikk. Takk til spillerne, Kongsvinger og supporterne for måten dere tok meg imot på og støttet meg i min periode i klubben, sier Gazimba.
Kongsvinger kapret femteplassen på tabellen og tok seg videre i playoff med en seier hjemme mot Sogndal i første runde. I neste runde ble det exit etter tap mot KFUM.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame