Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekreftet: Slipper å flytte kvalik-kamp

Espen Blaker

Oppdatert 28/11/2023 klokken 19:11 GMT+1

Kampen mellom Kristiansund og Bryne går som oppsatt.

Snorre Strand Nilsen og Kristiansund møter Bryne i Eliteserie-kvalik onsdag.

Foto: NTB

Det ble klart etter at dommer Marius Lien gjennomførte en befaring av Nordmøre Stadion tirsdag ettermiddag.
– Etter min mening, så ser det greit ut. Så da blir det match i Kristiansund, sa Lien til Discovery etter befaringen.
Mandag kom nyheten om at kampen var i fare for å måtte bli flyttet til Color Line Stadion, da varmekablene på enkelte områder av banen ikke fungerte.
Men etter å ha jobbet på spreng med å tine opp banen det siste døgnet, har KBK altså fått grønt lys til å gjennomføre kampen som planlagt klokken 19:00 onsdag.
Vinneren av oppgjøret møter Kongsvinger, hvor vinneren av den kampen spiller om Eliteserie-plass mot laget som havner på kvalik-plassen på øverste nivå.
Bryne skulle møtt Start i den første kvalifiseringskampen lørdag, men kampen ble avlyst da underlaget på Sparebanken Sør Arena ble ansett som uspillbart grunnet frost og kulde. Bryne ble dagen etter tilkjent seier på walkover.
Starts daglige leder Terje Marcussen har i etterkant av hendelsen trukket seg. Marcussen valgte å ikke skru på undervarmen av økonomiske årsaker da værmeldingen så bedre ut enn det som ble tilfellet.
I kvalifiseringen til OBOS-ligaen sliter man også med kulden. Tidligere onsdag ble det klart at returoppgjøret mellom Hødd og Lyn må spilles i Ålesund.
– Det er en bane (Høddvoll) som ikke funker. Den er frossen. Vi har gjort alt vi kan, og har tatt målinger ned i banen for å se hvor dypt kulden ligger, sier Hødds sportssjef Jesper Törnqvist til TV 2.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame