Populære sporter
All sport
Vis alt

Ærlig Hovland: – Veldig ukomfortabelt

Kristian Hennie

Oppdatert 22/06/2024 klokken 20:51 GMT+2

Viktor Hovland (26) leverte en nokså solid tredjerunde i Travelers Championship lørdag. Etter runden satte nordmannen ord på eget spill.

Hovland etter tredjerunden: – Det var den store forskjellen

  • Følg Hovland på sisterunden i Travelers Championship søndag på Max og Eurosport.no!
Før lørdagens runde sto den norske golfstjernen på -2, men på lørdagens runde skulle Hovland avansere på resultatlisten.
26-åringen fra Ekeberg leverte totalt sju birdies og en bogey på runden, og står dermed på -8 før sisterunden søndag. Runden pågår fremdeles, men i skrivende stund ligger han på en delt 20. plass.
Etter lørdagens runde var det en ærlig nordmann som uttalte seg om eget spill om dagen.
– Jeg puttet veldig fint i dag, så jeg er fornøyd med scoren. Men det sitter ikke helt om dagen og føles veldig ukomfortabelt og styrete hele veien. Men jeg klarer hvert fall å få en fin score, sier Hovland etter dag tre på TPC River Highlands.
Se hele intervjuet med Hovland i videovinduet øverst i saken!
– Jeg føler jeg kalibrerer inn føttene mye bedre og slår mye fine putter som går i. Det var gøy å se puttene gå i hullet igjen, så det var veldig hyggelig. Men jeg har en del å jobbe med når det kommer til «ballstriking», sier han bestemt videre.
Sett denne fra lørdagens runde? Saken fortsetter under videoen.
picture

Hovland med elegant langputt

Hovland gikk torsdagens åpningsrunde på to slag under par, mens han fredag endte på par. Han er klar på hva som var den største forskjellen fra de to foregående rundene i Connecticut.
– Det var puttingen som var den store forskjellen i dag. Jeg har ikke spilt spesielt bra de første rundene, men når man klarer å tjene noen slag på green utgjør det en stor forskjell. Så det hjelper på.
Avslutningsvis forteller Hovland at han planen er å reise hjem til Norge for en liten ferie etter søndagens sisterunde.
– Jeg stikker hjem til Europa og skal kose meg litt. Så det blir en liten norsk ferie med litt golf i tillegg, avslutter den norske golfstjernen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame