Populære sporter
All sport
Vis alt

Cavendish-hjelper måtte bryte: – Ikke noe kult!

Kristian Hennie

Oppdatert 29/06/2024 klokken 16:03 GMT+2

Allerede på den første etappen av årets Tour de France måtte en av rytterne stå av.

Her kaster stjernerytteren opp: – Oi!

  • Følg resten av åpningsetappen av Touren på Max nå!
Underveis på åpningsetappen lørdag måtte Astana-rytter Michele Gazzoli bryte. Det er uvisst hva som er årsaken enn så lenge, men den italienske 25-åringen er den første rytteren til å bryte i årets storritt.
– Det der er tidlig. Det kan ha vært sykdom. Da mister Cavendish en hjelperytter her altså. Det er leit for han, sier Discoverys sykkelkommentator Theis Magelssen.
– Det er kjempekjedelig og ikke noe kult overhodet. Det sto ingen grunn til at han brøt, så om det er sykdom eller en helsvart dag vet vi ikke enda, fulgte ekspert Carl Fredrik Hagen opp.
Astana-laget har ikke fått noen særlig god start på åpningsetappen. Stjernerytter Cavendish havnet tidlig bakpå og ligger flere minutter bak hovedfeltet.
Tidligere på etappen kunne man se spurteren kaste opp langs den italienske landeveien. Likevel forsikrer sportsdirektør, ifølge Sporza, Mark Renshaw at det ikke dreier seg om direkte sykdom, men at Cavendish hovedsakelig lider på grunn av den høye temperaturen.
– Det ser ikke ut som han har noe energi igjen i kroppen. Jeg hater å si det, man han er i store problemer ser det ut som, sa Discoverys ekspert Jens Voigt da bildene av en spyende Cavendish dukket opp.
Se video av hendelsen øverst i saken!
Cavendish jakter i år sin 35. etappeseier i Tour de France, som da vil være seiersrekord. Han står nå likt på 34 med den belgiske legenden Eddy Merckx i treukersrittet.

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame