Populære sporter
All sport
Vis alt

Kan bli historisk: – Skal vise hvem som er sjefen i huset

Jonathan Nielsen

Oppdatert 13/02/2020 klokken 09:43 GMT+1

Casper Ruud var overlegen i andre runde av Argentina Open, og er klar for kvartfinale. Dermed står pappa Ruuds ranking-rekord i fare.

Casper Ruud

Foto: Getty Images

Casper Ruud feide Carballes Baena av banen i Buenos Aires onsdag kveld.
– Det var så og si en feilfri kamp fra min side. Jeg er selvfølgelig veldig fornøyd med hvordan jeg spilte i dag, sier Ruud.
Nordmannen vant med sifrene 6-1, 6-0. Da er verken noe negativt å ta med seg, eller noe å pirke på, mener Ruud.
– Jeg håper at jeg kan oppprettholde denne formen i de neste kampene. Denne kampen er noe av det bedre jeg har gjort, så jeg håper jeg kan fortsette med det i neste match.
I kvartfinalen venter serbiske Dusan Lajovic. Han er seedet som nummer tre i turneringen, og er på 23.-plass på verdensrankingen.
Casper Ruud på sin side, er nummer 45. Det er hans karrierebeste, og er bare seks plasser bak pappa og trener Christian Ruuds norgesrekord.
– Jeg tenker at det er spennende. Forhåpentligvis kan jeg bryte rekorden hans nå, og vise hvem som er sjefen i huset. Det har vært snakket om siden første gang jeg holdt en racket i hånda, så forhåpentligvis kan det skje nå. Da slipper jeg å bli spurt om det flere ganger, sier Casper Ruud til Eurosport.
Sjekk denne!
picture

Se høydepunktene: Casper Ruud feide Roberto Carballes Baena av banen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame