Populære sporter
All sport
Vis alt

Ruud før semifinalen: – Jeg skal være gjerrig og grådig

Helene Fineide

Publisert 15/02/2020 klokken 14:34 GMT+1

Casper Ruud møter argentinske Juan Ignacio Londero, i semifinalen i Argentina Open lørdag kveld.

Casper Ruud

Foto: Getty Images

– Det er nå de viktigste kampene er, og det er nå det er viktigst og spille bra, sier Casper Ruud til Eurosport etter kvartfinaleseieren mot serbiske Dušan Lajović fredag.
Den suverene seieren over serberen i kvartfinalen, kom etter å ha slått ut både Roberto Carballés Baena og Pablo Andujar i de første kampene i Argentina Open. Etter en turnering med strake seiere i alle sett, er Ruud nå forberedt på enda tøffere motstand mot den useedede argentineren, som er nummer 69 på ATP-rankingen.
– Jeg skal prøve og være gjerrig og grådig, og forsøke og være like sulten som i den første kampen. Men som jeg sa tidligere så er det nå det virkelig morsomme starter, sier Ruud.
Veien mot å slå far og trener Christian Ruuds 39. plass på verdensrankingen i tennis er kort. Etter kvartfinaleseieren fredag, er Casper Ruud etter alt og merke nummer 39. på verdensrankingen, og har da tangert sin fars ranking fra 1995. Den offisielle verdensrakningen kommer ut mandag, noe som betyr at Ruud også kan passere sin far etter semifinalen lørdag.
– Jeg håper han knuser den skikkelig. Jeg både tror og håper han klarer det, sa Christian Ruud til Eurosport tidligere denne uken.
Semifinalen fra Buenos Aires ser du på Dplay, Eurosport Norge og Eurosport Player fra kl 18 lørdag.
picture

Superstjernen skryter av Casper Ruud: – Jeg er veldig glad for ham

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame