Populære sporter
All sport
Vis alt

Får tøff konkurranse i «sesongstarten» i Mexico – flere store navn påmeldt

Eurosport
AvEurosport

Publisert 01/02/2023 klokken 16:35 GMT+1

Casper Ruud spiller sin første turnering etter Australian Open-nedturen i Mexico. Der får han selskap av blant andre Carlos Alcaraz og Stefanos Tsitsipas.

Casper Ruud tar «unormalt» grep: – Håper det er en god oppskrift

  • Se Norge mot Serbia i Davis Cup fredag fra klokken 17:45 på discovery+!
Sammen med Ruud blir det halvparten av spillerne på tennisherrenes topp 10-ranking som skal kjempe om seieren i ATP500-turneringen i mexicanske Acapulco med start 27. februar. Alcaraz (2 i verden), Tsitsipas (3), Taylor Fritz (8) og Holger Rune (9) er alle påmeldt.
Flere av dem spiller turneringer i forkant, men Ruud varslet tidlig en pause.
– Jeg ser fram til å ha litt fritid hjemme nå og gjøre meg klar for forhåpentlig nok et godt og langt år på touren, sa Ruud etter nederlaget i 2. runde mot Jenson Brooksby i årets første Grand Slam-turnering.
Se intervju med Casper Ruud om hvorfor han endrer turneringsstrategi øverst i saken.
Rafael Nadal har vunnet turneringen tre ganger. To av dem har kommet i løpet av de siste tre årene, men den spanske veteranen er ikke påmeldt i år.
Ruud tok seg til finalen både i Roland-Garros, US Open og ATP-finalen i 2022, i tillegg til at han tok tre triumfer på ATP250-nivå. Neste Grand Slam-turnering er nettopp Roland-Garros i månedsskiftet mai-juni. Prestisjeturneringen i Paris spilles på grus, som er den norske verdensfirerens foretrukne underlag.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame