Populære sporter
All sport
Vis alt

Sjokkexit for Djokovic

Kristian Hennie

Oppdatert 21/04/2023 klokken 18:49 GMT+2

Novak Djokovic fikk det tøft i kvartfinalen av Srpska Open.

Novak Djokovic, Banja Luka 2023

Foto: Getty Images

Novak Djokovic - Dusan Lajovic 0-2 (4-6, 6-7)
Verdensener Novak Djokovic er ute av ATP 250-turneringen Srpska Open. 35-åringen fikk det tøft i turneringen som arrangeres i Bosnia-Hercegovina, og tapte i strake sett mot hans serbiske landsmann Dusan Lajovic fredag kveld.
Lajovic ligger på 70. plass på verdensrankingen, og 32-åringen vartet virkelig opp med bra spill mot tennisstjerna. Djokovic har slitt med albueproblemer før turneringen, og han måtte få medisinsk tilsyn i det andre settet.
I det første settet brøt Lajovic til 2-1, før han økte til 3-1 i påfølgende game. Den 32 år gamle serberen fortsatte det gode spillet, og brøt nok en gang i det niende gamet og gikk opp til 5-4. Lajovic vant dermed det første settet 6-4.
Lajovic fortsatte å imponere i det andre settet, og ingen breakpoints var å se på stillingen 6-6 da de to gikk inn i tiebreak. Der var Lajovic sterkest og vant på imponerende vis med sifrene 8-6.
Dermed møter Lajovic vinneren av Miomir Kecmanovic og Jiri Lehecka i seminfinalen. Den andre semifinalen spilles mellom Alex Molcan og russiske Andrey Rublev.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame