Populære sporter
All sport
Vis alt

Ruud får tøff motstand i Barcelona

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 17/04/2023 klokken 16:03 GMT+2

Tennisesset Casper Ruud møter amerikanske Ben Shelton i andre runde av ATP 500-turneringen Barcelona Open.

Casper Ruud.

Foto: Getty Images

Det ble klart etter at Shelton slo landsmann Mackenzie McDonald 7-5, 6-4 på grusen i den katalanske hovedstaden.
– Det blir utfordrende. Ben er en veldig god spiller som har spilt godt mot Casper før. Han er hardtslående, beveger seg veldig bra, sier Discovery-ekspert Dorthea Faa-Hviding.
Ruud møtte Shelton i fjor da nordmannen tapte andre runde i Cincinnati Masters. 20 år gamle Shelton blir dermed en tøff konkurrent.
– Han var collegespiller da de møttes sist. Dette blir en annerledes kamp. Det er til Casper sin fordel. Shelton har ikke så lave skuldre som sist, tror jeg, og Casper vet mer om Shelton nå, siden han er topp 40 i verden. Casper må ta føringen og finne tilbake til godfølelsen fra Estoril. Han må ta styringen fra start og ta kampen i egne hender, sier Faa-Hviding.
Amerikaneren er nummer 37 på ATP-rankingen, mens Ruud mandag rykket opp til tredjeplass.
– Jeg tror ikke han visste hvem jeg var sist gang vi møttes, men jeg vet at han kjenner meg nå. Han er nok bedre forberedt på noen av de tingene jeg kommer til å gjøre mot ham og jeg gleder meg veldig, sier Shelton til ATPs nettsider.
I forrige uke røk Ruud ut i 3. runde i prestisjeturneringen Monte-Carlo Masters i Monaco. Noen dager i forveien vant han en ATP 250-finale i Portugal.
Nordmannen har aldri gått til topps i en ATP 500-turnering. Alle hans triumfer har kommet på 250-nivå. I tillegg til Ruud er spillere som Carlos Alcaraz, Stefanos Tsitsipas, Jannik Sinner og Frances Tiafoe med i turneringen i Barcelona.
(©NTB/Eurosport)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame