Populære sporter
All sport
Vis alt

Ruud ute av Miami Open – tapte i strake sett

AvNTB

Oppdatert 26/03/2024 klokken 19:49 GMT+1

Casper Ruud fikk det tøft mot chilenske Nicolas Jarry og tapte 0-2 i sett i Masters-turneringen i Miami.

Casper Ruud.

Foto: Getty Images

Ruud tapte første sett i tiebreak med 6-7 (3-7). I sett nummer to gjorde nordmannen en dobbeltfeil på serve på et avgjørende punkt da Jarry brøt til 4-2-ledelse. Det ga ikke chileneren fra seg på vei mot seier og avansement til kvartfinale.
– Jarry leverte en fantastisk kamp. Casper hadde en litt medium minus dårlig dag på jobben, og det holder ikke mot en så god spiller som Jarry akkurat her, sa TV 2-kommentator Sverre Krogh Sundbø.
Jarry slo hele 39 vinnere i kampen. Ruud stoppet på 17.
Ruud står nå med to seirer og to tap mot Jarry på fire møter. Ruud knuste Jarry i Roland-Garros i fjor, men sistnevnte fikk revansje tirsdag.
I kvartfinalen venter russiske Daniil Medvedev.

To finaler

Ruud har jobbet med å forbedre spillet sitt på hardcourt, og han tok seg til finale i to store turneringer i Mexico på det underlaget. Han kom til kvartfinalen i Indian Wells.
Etter turneringen i Miami vender Ruud snuten mot Europa og grussesongen. Først blir det Portugal og Estoril, der han er tittelforsvarer etter seieren i fjor. Det er hans forrige tittel.
Deretter venter ytterligere tre Masters-turneringer (Monte Carlo, Madrid og Roma), før det er duket for Roland-Garros, der Ruud i to strake utgaver har tatt seg til finale.

Tiebreak

Ruud fikk en dårlig start med brudd i sitt første servegame. Chileneren vant tre strake poeng og avgjorde etter at Ruud hadde redusert én gang.
Etter at de begge vant sine neste servegame, fikk Ruud satt motstanderen sin hardt på prøve i game nummer seks. Der skaffet nordmannen seg en fordel med godt spill og brøt tilbake.
Til slutt måtte settet avgjøres i tiebreak, der Jarry til slutt viste seg sterkest. Jarry vant mye poeng på serve i kampen mot Ruud, og i det andre settet slet Ruud med å svare på chilenerens harde slag.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame