Populære sporter
All sport
Vis alt

Kyrgios tar verdenseneren i forsvar: – Hvem faen bryr seg?

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 12/08/2023 klokken 23:06 GMT+2

Carlos Alcaraz gikk på et bittert nederlag i Toronto, og underveis i kampen viste han tydelig sin frustrasjon. Det mener urokråka Nick Kyrgios er på sin plass.

Nick Kyrgios og Carlos Alcaraz.

Foto: Getty Images

Den spanske verdenseneren havnet bakpå allerede i det første settet i kvartfinalen av Canadian Open mot Tommy Paul. Amerikaneren sikret seg settet da han brøt til 6-3.
Samtidig var det en frustrert Alcaraz som kastet racketen i bakken, noe han ikke har gjort tidligere i karrieren.
Den litt mer «usportslige» siden av 20-åringen fra Murcia falt ikke i god jord hos alle. Flere på sosiale medier uttrykket sin misnøye og kunne heller ikke forstå hvordan Alcaraz ikke fikk advarsel eller straff for brudd på retningslinjene.
Tennisprofil Nick Kyrgios så derimot utelukkende positivt på hendelsen.
– Hvem faen bryr seg... Fyren skal bære tennislasset det neste tiåret. Bra for ham at han viser at han er et menneske. Frustrert for ikke å spille opp til standardene. Og la oss sette opp retningslinjer på dommerne også, skriver den omstridte tennisspilleren på Twitter.
Kyrgios har selv havnet i trøbbel for brudd på retningslinjene. I Italian Open tilbake i 2019 klikket australieren fullstendig i andrerundekampen mot Casper Ruud.
I tredje sett kastet han blant annet en stol inn på banen i tredje sett. I tillegg fikk han advarsler og poengstraff for misbruk av tennisballene, stygt språk mot tilskuerne og kasting av racket. Han fikk en bot på 33 635 euro og måtte betale hotelloppholdet sitt selv. I tillegg tapte han alle ATP-poengene han hadde tjent så langt i turneringen.
Den siste tiden har han slitt med skader i kne og håndledd i 2023. Han har kun spilt én offisiell kamp i år. Nylig hintet han om karrierestopp.
picture

Publikum i ekstase etter vilt Alcaraz-slag

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame