Populære sporter
All sport
Vis alt

Reagerer på stjernens dommer-ønske: – Ikke pent

Joakim Opphus

Oppdatert 03/06/2024 klokken 14:54 GMT+2

Polske Hubert Hurkacz røk søndag ut av årets Roland-Garros i strake sett for bulgarske Grigor Dimitrov. Men fokuset etter kampen var på noe helt annet.

Ønsket å kaste ut dommeren: «Vil du fortsette med hun damen her?»

 Følg Casper Ruud mot Taylor Fritz mandag på Eurosport.no, Max og REX.
På stillingen 6-5 i det tredje settet dukket det opp en situasjon som fikk Discoverys tenniskommentator Nicolai Herlofson til å reagere.
Polske Hurkacz var tydelig misfornøyd med dommer Alison Hughes, etter en dommeravgjørelse han var uenig i. Han ytret derfor et ønske til sin motstander Grigor Dimitrov mellom et av gamene:
«G (Grigor), vil du gjøre et bytte? Vil du fortsette med hun damen her? Er det greit, eller vil du bytte? Å bytte damen? Hoveddommeren? spurte Hurkacz Dimitrov.
Dimitrov virket ikke like misfornøyd med dommeren som sin polske tenniskollega, og kom bort til Hurkacz og sa sin mening før spillerne ga hverandre en high-five og fortsatte kampen.
Se situasjonen i toppen av saken.
– En underlig diskusjon, sier Discovery-kommentator Herlofson.
– Hurkacz som er rasende på den ene dommeravgjørelsen går bort til Dimitrov å spør han på engelsk om han er motivert for å bytte ut dommeren. Det er det selvfølgelig ikke anledning til. Det er ikke helt pent å gjøre synes jeg, fortsetter kommentatoren.
picture

Hubert Hurkacz - Grigor Dimitrov - Roland-Garros høydepunkter

Dimitrov endte opp med å sikre avansementet etter et tiebreak i det tredje settet.
På pressekonferansen etter kampen ble en betydelig roligere Hurkacz spurt om diskusjonen med Dimitrov om dommeren.
– Jeg tror jeg kunne ha spurt før. Nei, jeg spør bare Grigor om han vil gjøre et bytte. Hvis ikke, så er det helt greit. Det er grustennis, så det er noen ganger vanskelig når ballene er veldig nærme fra tid til annen. Det er definitivt noen av avgjørelsene du skulle ønske var annerledes, men det er bare slik det er, og du må akseptere det, sa han.

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame