Populære sporter
All sport
Vis alt

Djokovic trekker seg fra storturnering

Jørgen Ryggvik Karlsen

Publisert 18/09/2023 klokken 21:45 GMT+2

Novak Djokovic trekker seg fra ATP 1000-turnering.

Novak Djokovic, Davis Cup 2023

Foto: Getty Images

Verdenseneren, som tangerte 50 år gammel rekord da han vant karrierens 24 Grand Slam-tittel etter US Open-triumfen tidligere i september, står over ATP 1000-turneringen i Shanghai i starten av oktober.
– Shanghai har alltid vært en av mine favorittturneringer i sesongen. Jeg kommer til å savne min #NoleFam i Kina. Jeg håper at jeg kan komme tilbake til Kina i fremtiden og spille foran alle dere igjen, skriver 36-åringen på X.
– Med årene har noe av den beste støtten jeg mottar hvor som helst i verden vært i Kina.
Djokovic har vunnet turneringen fire ganger tidligere i karrieren, men er allerede sammen med stjerneskuddet Carlos Alcaraz og regjerende mester i Shanghai Masters, Daniil Medvedev, klar for ATP-sluttspillet i Torino i midten av november.
Casper Ruud deltar i den discovery+-sendte turneringen for første gang i jakten på poeng for å ta seg til ATP-sluttspuillet.
Tennisesset fra Snarøya tapte finalen i sesongavslutningen i fjor og spilte seg til semifinale i 2021. For øyeblikket ligger verdensnieren på en tiende i «kappløpet til Torino», hvor de åtte øverste spillerne vil ta seg til den italienske storbyen.
– Det blir et intenst kappløp i år. I fjor var det litt mer behagelig for min del. Da var jeg vel nesten kvalifisert allerede på dette tidspunktet, så jeg ligger bak hva jeg klarte i fjor. Men jeg er fortsatt med i kappløpet, og det blir en spennende tid nå, sier Ruud.
Se intervju med Ruud her:
picture

Leter etter svar: – Skulle ønske jeg hadde noe konkret

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame