Populære sporter
All sport
Vis alt

Eikeri og Panova slet seg videre til andre runde i Wimbledon

AvNTB

Oppdatert 07/07/2023 klokken 16:16 GMT+2

Ulrikke Eikeri og partneren Alexandra Panova trengte tre sett i deres førsterundekamp i Wimbledon, men er videre til andre runde etter seier.

Ulrikke Eikeri

Foto: Getty Images

Eikeri og Panova gikk videre i storturneringen med settsifrene 6-2, 2-6, 7-5 mot den tsjekkisk-kasakhstanske motstanderduoen.
Et servebrudd ble tvunget fram av Eikeri og Panova i kampens første game, og de fulgte umiddelbart opp med å sikre eget servegame. På stillingen 4-2 brøt den norsk-russiske duoen nok en gang etter tre bruddballer. Panova servet deretter inn første sett.
I 2. sett fikk Eikeri/Panova en bruddball på stillingen 2-2, men mislyktes med å bryte. Fruhvirtova og Putintseva vant dermed fire strake game og utlignet til 1-1 i sett.
I det avgjørende settet fulgte motstanderne hverandre opp til 5-5. Da klarte Eikeri og Panova omsider å gjennomføre et servebrudd og fullførte med å holde egen serve.
I fjor røk Eikeri og daværende makker Astra Sharma ut i 1. runde av doubleturneringen i Wimbledon. Det var første gang 30-åringen fra Oslo deltok i London-turneringen.
I midten av juni vant Eikeri sin andre WTA-turnering i karrieren da hun gikk til topps i Nottingham. Estlandske Ingrid Neel var Eikeris makker i gressturneringen.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame