Populære sporter
All sport
Vis alt

Spilte finale i fjor – nå har han trukket seg foran årets Wimbledon

Even Lübeck

Oppdatert 02/07/2023 klokken 23:42 GMT+2

Nedtur for alle som hadde gledet seg til å se australeren på gresset i London.

Nick Kyrgios

Foto: Getty Images

  • Følg Wimbledon fra mandag av på discovery+ og Eurosport.no!
Nick Kyrgios har trukket seg fra Wimbledon-turneringen som starter mandag. Det skriver han i sine sosiale medier-kanaler. Det er en skade i håndleddet som gjør at fjorårets finalist ikke blir å se på gresset de kommende dagene i Englands hovedstad.
– Jeg er veldig lei meg for å si at jeg må trekke meg fra årets Wimbledon, innleder han.
– Jeg har prøvd alt for å rekke turneringsstart, men det skuffer meg å si at jeg har ikke nok tid til det før Wimbledon.
28-åringen skulle opprinnelig møte David Goffin i første runde i singel, samt at han skulle spille double med sin bestevenn Thanasis Kokkinakis. Duoen vant Australian Open i fjor, men får ikke tatt opp jakten på deres første Wimbledon-triumf sammen.
picture

Kyrgios måtte trekke seg: – Ikke vært enkelt i det hele tatt

Kom til finale i fjor

Kyrgios var i London og spilte på gresset lørdag, men dagen før turneringen slås i gang bekrefter altså Kyrgios at han trekker seg fra turneringen.
I fjor overrasket han med å ta seg til finale, der Novak Djokovic vant etter fire sett. Kyrgios vant første sett 6-4, men så skrudde Djokovic opp ett hakk og vant de tre påfølgende settene 6-3, 6-4, 7-6 (7-3).
Nick Kyrgios var skadet i over et halvt år, og før han spilte mot Yibing Wu i midten av juni, hadde han ikke spilt en offisiell kamp siden desember i fjor. Han skulle opprinnelig spille Australian Open i januar, men han måtte trekke seg som følge av en kneskade.
Husker dere denne fra fjorårets finale?
picture

Kyrgios kraftig irritert over tilskuer: – Hvorfor er hun fortsatt her?

Ran - eller?

Deretter sto han i utgangspunktet på startstreken i Roland-Garros, men noen uker før kom nyheten om at han trakk seg fra årets andre store Grand Slam-turnering etter at han fikk et kutt etter et væpnet ran i eget hjem. Ifølge rettsdokumenter skal gjerningsmannen ha rettet en pistol mot moren til Kyrgios før han stakk av med tennisprofilens bil.
– Under den episoden pådro han seg et stygt kutt i foten. Det gror ikke skikkelig, og i øyeblikket kan han ikke være på banen. Han har holdt seg borte i nesten to uker nå, sa agenten.
28 år gamle Kyrgios ringte politiet etter ranet, og ved å bruke en app på telefonen hans lot det seg gjøre å spore hvor bilen var. Så testet han seg i gressturneringen i Stuttgart, der han tapte i strake sett for Wu, mens han nå har trukket seg fra Wimbledon.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame