Populære sporter
All sport
Vis alt

Djokovic fikk Zlatan-råd etter meniskoperasjonen – smertefri før Wimbledon

Eurosport
AvEurosport

Publisert 29/06/2024 klokken 11:41 GMT+2

Meniskopererte Novak Djokovic erklærer seg selv smertefri få dager før Wimbledon. Underveis i rehabiliteringen rådførte han seg med Zlatan Ibrahimovic.

Novak Djokovic

Foto: Getty Images

  • Følg Wimbledon på Max fra 1. juli!
Det røpet den serbiske verdenstoeren etter at han vant en oppvisningskamp mot Daniil Medvedev fredag. Han slo russeren med settsifrene 6-3, 6-4.
– Jeg nøt det virkelig. Smertefri tennis er den beste tennisen. Jeg følte ingen smerter og er veldig glad. Det var en fin test mot en av de beste spillerne i verden. Jeg ønsket å teste meg selv etter mange treninger, og det var vellykket. De siste tre ukene etter operasjonen har vært intense. Det har vært mye rehabilitering, meddelte serberen.
Djokovic valgte i starten av juni å trekke seg fra kvartfinalen av Roland-Garros etter å ha pådratt seg en rift i menisken. Få dager senere gjennomgikk verdenstreeren en operasjon. Serberen brukte krykker de første dagene etter inngrepet, og 37-åringen forteller at han snakket med flere store stjerner etter operasjonen.
– Jeg snakket med mange forskjellige utøvere; Zlatan Ibrahimovic, Lindsey Vonn og Stan Wawrinka. De var alle veldig rause med å dele av sine erfaringer. I tillegg ga de meg noen kontakter som kunne bidra, sa Djokovic ifølge nyhetsbyrået AFP.
Serberen vant fire strake titler i den engelske hovedstaden før han i fjor ble vippet ned fra Wimbledon-tronen av Carlos Alcaraz.
– Jeg har alltid ønsket å være klar til å spille her. Jeg tror kirurgen min er her, og han er den mest verdifulle spilleren (MVP) de siste ukene. Jeg prøver å ta ting dag for dag, og så får vi se hvordan det går, avsluttet verdenstoeren.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame